Tervehdys! Olen Iina Alison, kuvittaja, graafinen suunnittelija ja livemuotokuvataiteilija Oulusta. Inspiroidun ihmisistä, kasveista ja arkipäiväisistä esineistä, ja kuvituksissani painotan yksityiskohtaisuutta, tarkkuutta ja lempeitä värimaailmoja.

Olen vapaa kuvittaja ja työskentelen Iina Alison- ja Juhlataiteilija-nimien alla. Käytän suurimman osan työajastani muotokuvien luomiseen livenä tapahtumissa sekä perinteisemmin valokuvien pohjalta yritysten nettisivuille ja yksityishenkilöille. Muotokuvien lisäksi suunnittelen kuvituksia paperituotteisiin. Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu laajentua myös kirja- ja lehtikuvituksen pariin.

Olen avoin erilaisille projekteille. Toimin joustavasti ja korostaen hyvää kommunikointia. Työskentelen sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi, ja työpöydälläni on aina tilaa uusille projekteille. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme keskustella lisää!

Olen kokenut digitaalisten työkalujen käyttäjä, halliten muun muassa Photoshopin, Illustratorin ja Procreate-ohjelmat, joista viimeksi mainittua käytän useimmiten. Tyyliini kuuluu olennaisesti perinteisten, ei-digitaalisten välineiden tunnelma, kuten vesivärit, puukynät, lyijykynät ja kollaasitekniikka. Hallitsen myös yksinkertaiset frame-by-frame -animaatiot sekä kuosisuunnittelun.

Kalevamedia, Kaleva, Ottobre Design, Etelä-Savon oppilaitokset, Kotipalvelu Tukenasi, Katetuotto, Oulun Seta ry sekä lukuisat yksityisasiakkaat.

“Aivan upeaa jälkeä ja erinomaista asiakaspalvelua - jäi tosi kiva fiilis koko projektista!”
– Anonyymi projektipalaute