Löydä kuvittaja

Ina Majaniemi

Hei,
olen Ina Majaniemi, kokenut, ihmisläheinen ja mutkaton kuvittaja, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Kuuntelen asiakastani tarkalla korvalla ja toteutan työn sovitussa aikataulussa.

Jokainen uusi työ on minulle suuri ilo ja innostuksen lähde. Uteliaisuus ja uuden oppiminen ajavat minua työssäni eteenpäin. Persoonallinen ja lämmin piirrosjälki ovat tavaramerkkini. Tyyli ja tekniikka valitaan tarkemmin yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin projektiin sopivaksi.
 

Olen kuvittajana ja graafisena suunnittelijana saanut toteuttaa paljon hienoja ja monipuolisia projekteja mm. museokuvituksia, lautapeligrafiikkaa, lastenkirjoja, kansia, oppimateriaaleja, selkokuvituksia, lehtikuvituksia, mainoskuvituksia, yritysgrafiikkaa, kuvitettuja karttoja ja sarjakuvia.

Kuvitukseni syntyvät lyijykynällä, tussisiveltimellä ja Photoshopilla.

Avain / Suomen kirjastopalvelu, Basam Books, Edita, Etelä-Karjalan museo, HUS-museotoimikunta, Jyväskylän amk, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen museo, Kumma-kustannus, Myllylahti, Otava, Pieni Karhu, Pepitum, Positive (Huomaa hyvä!), PS-kustannus, Selkopolku-hanke, Vapriikki, Äidinkielen opettajain liitto