Löydä kuvittaja

Javiera Mac-lean

Hei siellä! Nimeni on Javiera Mac-lean ja olen lastenkirjailija ja kuvittaja. Uskon lujasti yhteistyön voimaan ja olen valtavan ylpeä siitä, että olen vastuullinen ja sitoutunut noudattamaan määräaikoja. Tämä varmistaa saumattoman projektikokemuksen alusta loppuun.

Persoonallisuuteni on utelias, innostunut ja värikäs, ja pyrin aina lisäämään huumoria kuvituksiini aina kun mahdollista. Minua kiinnostavat erityisesti projektit, joissa tutkitaan eläimiä, ihmisiä, luontoa ja kaikenlaisia ​​tarinoita. Olipa kyseessä toimitukselliset kuvitukset, eksklusiiviset tuoteetiketit, julisteet, seinämaalaukset tai esittelyt, olen aina innokas ottamaan vastaan ​​uusia haasteita ja luomaan jotain todella ainutlaatuista.

Olen intohimoinen ideoiden toteuttamiseen, ja haluaisin mielelläni kuulla projekteistanne, jotta voimme yhdessä tehdä niistä totta. Inspiroidaan toisiamme ja luodaan jotain upeaa!

Olen monipuolinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka kykenee mukautumaan minkä tahansa projektin tarpeisiin säilyttäen samalla ainutlaatuisen tyylini. Työskentelen Procreaten, Photoshopin ja Illustratorin kanssa, ja nautin myös käsin kuvittamisesta materiaaleilla, kuten vesiväreillä ja akryyliväreillä.

Nestlé (CHILE), Mattel (USA), Alsalwa books (JORDAN), the government of Chile, FEATURED CHILDREN'S MAGAZINE (USA), GREETING ISLAND (USA), CALLISTO MEDIA (USA), Lo que leo of Santillana (MEXICO). International Editorial (CHILE). Falabella (CHILE), le cool barcelona (SPAIN), VANIDADES MAGAZINE (CHILE), demasié barcelona, (SPAIN), CAREY Law Firm (CHILE), LA FÊTE CHOCOLAT (CHILE), among others.