Löydä kuvittaja

Jukka Pylväs

Hei, olen Jukka Pylväs – kuvittaja, jolla on tunnistettava ja vahva oma tyyli! Olen monipuolinen ja kultivoitunut kuvituksen ammattilainen. Osaan luoda kiinnostavia ja visuaalisesti hienostuneita tunnelmia. Syvennyn työhöni ja pyrin aina siihen, että katsoja viipyy kuvani äärellä. Olen luonnostani idearikas ja aloitteellinen. Käyn viipymättä toimeen, ja yhdessä sovittu projektiaikataulu pitää aina.

Kuuntelen tarkasti tilaajan toiveita. Yhteistyössä asiakkaan kanssa löydetään projektiin juuri sopiva sävy. Viime vuosina olen laajentanut osaamistani animaatioihin, ja niiden tekeminen on mielestäni erityisen hauskaa. Elävä kuvitus on enemmän!

Olen erikoistunut lehtikuvituksiin; viime vuosina olen tehnyt paljon myös animaatioita. Innostuneinta palautetta saan yleensä kuvituksista, joissa näkyy minulle ominainen huumori – oli aihepiiri sitten kaupallinen, politiikka tai ympäristö. Työskentelen mieluiten vektoriavaruudessa. Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign ja After Effects ovat päivittäisiä työkalujani ja käytän niitä sujuvasti.

Suomen kulttuurirahasto, Helsingin kaupunginkirjasto, Kansallismuseo, Tekniikan museo, Helsingin kaupunki, HSL, Porvoon kirjasto, Ulkoministeriö, Ympäristöministeriö, Image, Suomen kuvalehti, Helsingin Sanomat, HS Kuukausiliite, SanomaPro, Porvoon Energia, Vantaan Energia Energiavirasto, Sinebrychoff, Viking Line, Johnny Kniga, Hasan&Partners, TBWA Helsinki, Pohjoisranta, Ilmarinen, Futurice, PAM, Tela, Teosto, Posti