Löydä kuvittaja

Kaisa Eskola

Hei! Olen Kaisa Eskola, taustaltani media-alan graafikko. Olen tehnyt lehtikuvituksia/piirroksia ja infografiikkaa 90-luvulta asti, myös hyvin nopealla aikataululla. Olen monipuolinen tekijä ja käytettävissä erilaisiin projekteihin. Niitä on ollut ilo saada tehdä, joten ota yhteyttä, oli toiveesi sitten pieni tai iso. Yhteistyöllä tulee toivottu lopputulos! Teen kuvituksia pääasiassa digitaalisesti. Teen myös taittoa ja logoja.

Kuvituksissa pidän kiteytetyistä ideoista, sekä tarinankerronnasta, kuten strategiakuvituksista tai erilaisista kokonaisuuksista. Olen hyvä vektorigrafiikassa ja olen käyttänyt Illustratoria 90-luvulta asti. Hallitsen myös Photoshopin ja InDesignin, ja niiden lisäksi käytän iPadin ohjelmia. GIFit onnistuu, kuten myös lyhyet videot.

Ilta-Sanomat, Iltalehti, Helsingin Sanomat, Pelastakaa Lapset ry., Helsingin Avoin Yliopisto, Oy Gustav Paulig Ab, John Nurmisen Säätiö, Harrastamisen Suomen malli, Lasten kulttuurikeskusten liitto, Marttaliitto, Seuturekry, XAMK, Viestintätoimisto Republic, Leppäkoski Group, Teleste, Suomen Kulttuurirahasto, Contesta Oy, Suomen Agilityliitto, Itä-Helsingin musiikkiopisto, Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry/Ressu-toiminta, yhdistykset, pienyrittäjät