Löydä kuvittaja

Valpuri Kerttula

Heippa, olen Valpuri Kerttula, kuvittaja ja luova suunnittelija Lahdesta. Innostun erityisesti hahmojen ja niiden ympäristön luomisesta ja kuvittamisesta sekä tarinoiden kertomisesta kuvituksen keinoin. Olen huolellinen ja ystävällinen yhteistyökumppani ja pysyn aikataulussa.

Tyylini on värikäs, lempeän humoristinen ja oivaltava. Ilmeikkäät eläin- ja ihmishahmot ovat juttuni. Nautin myös kasvien, luonnon elementtien ja karttojen piirtämisestä sekä letteröinnistä. Työskentelen suomeksi ja englanniksi.

Minulla on oma yritys, jonka kautta teen töitä freelancerina asiakkaiden sekä kustantajien kanssa. Suunnittelen ja myyn myös omia tuotteitani designtapahtumissa, verkkokaupassa ja jälleenmyyjillä ympäri Suomen. Kalenteriini mahtuu lisää uusia projekteja, ota ihmeessä yhteyttä!

Minulla on kokemusta lasten tieto- ja kuvakirjojen kuvittamisesta, joita on julkaistu yhdeksän kappaletta. Suunnittelen ja myyn omia printtejä, kortteja, vanerikoruja ja paperituotteita.

Asiakastöinä teen potretteja, yritysgrafiikkaa, lehtikuvituksia, julisteita, karttoja ja pakkauksia. Olen koulutukseltani taiteen kandidaatti kuvituksen koulutusohjelmasta. Kuvitan pääosin digitaalisesti.

Ivy Kids (Quarto), WSOY, Lahden kaupunki, Lahden vapaa akatemia, Lasten keskus, Karisto, Sanoma Pro, A-Lehdet, Pääkaupunkiseudun partiolaiset, The List UK, Other creative agency, Fuzzystar, Matchbox Cineclub, PAS Scotland, Eevan Hunajaa

"Kiitos kovasti kuvituksista, tosi hienot ja monipuolisesti käytettävät matskut ❤"

-Noora Oluikpe, sisältökoordinaattori, Lahden kaupunginkirjasto

"Kuva näyttää ihan huippishyvältä, jes! Vitsi sä oot kova :) Onko sulla keväämmällä kuinka ruuhkaista, jos jotain kuvitustyötä vielä tilaisin?"

-Johanna Junkkari, Lippukuntakoordinaattori, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

"Hyvä Valpuri, On ollut ilo työskennellä kanssasi. Toivon, että voimme tehdä yhteistyötä taas pian."

-Hanri van Wyk, Senior children's book designer, Ivy Kids / Quarto publishing