Löydä kuvittaja

Kiira Koivunen

Moi! Olen Kiira Koivunen. Ihmisrakas, sanavalmis ja vilkkaalla mielikuvituksella varustettu kuvittaja, graafisen alan ammattilainen ja taidemaalari. Innostun vahvoista väreistä ja hauskoista yksityiskohdista. Asun Helsingissä, mutta kuten työkieleni suomi & englanti kertova, toimin juuri niin kansainvälisesti, kuin tarvitaan.

Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaiden tarpeitaan, mutta samalla kiinnitän erityisesti huomiota siihen, mitä ja kenelle lopulta ollaan tekemässä. Tykkään innostua ja ideoida yhdessä asiakkaan kanssa.

Kalenterissani on tilaa uusille töille, ollaan yhteydessä!

Teen monen tyyppisiä kuvituksia ja tarvittaessa sovellan asiakkaan yritysilmettä tai huomioin saavutettavuutta. Teen isoja luovia kokonaisuuksia, pieniä symboleja tai kokonaisia ikonikirjastoja. Pyrin tekemään kuvituksia myös käyttötehokkaasti niin, että niiden käyttö olisi mahdollisimman monipuolista. Teen perinteisten kuvien (käsin tai iPad) lisäksi laajasti skaalattavia vektorikuvituksia.

Espoon kaupunki, Tampereen aikuiskoulutuskeskus, Syöpäjärjestöt, Kehitysvammaisten tukiliitto, Careeria, Into, Robustos, Kalliola, Business Finland, Naisten Pankki, Löydämme, Maitohygienialiitto, Nytkis ry, Oriveden kaupunki, Erto, Tyj