Löydä kuvittaja

Kiira Koivunen

Moi! Olen Kiira Koivunen, ihmisrakas ja sanavalmis kuvittaja, graafisen alan ammattilainen ja taidemaalari. Minulla on vilkas mielikuvitus, ja innostun vahvoista väreistä ja hauskoista yksityiskohdista. Asun Helsingissä, mutta toimin myös kansainvälisesti. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaan tarpeita ja huolehdin, että päämäärä pysyy kirkkaana. Tykkään innostua ja ideoida yhdessä asiakkaan kanssa. Kalenterissani on tilaa uusille töille, ollaan yhteydessä!

Osaan soveltaa kuvituksissa asiakkaan yritysilmettä sekä huomioida saavutettavuuden. Teen sekä yksittäisiä pieniä symboleita että kokonaisia ikonikirjastoja. Hoidan ammattitaitoisesti myös isot luovat kokonaisuudet, esimerkiksi laajat kuvasarjat esitteisiin tai yrityksen kuvitusmaailman. Kuvitan käsin tai käyttäen iPadia; lisäksi teen laajasti skaalattavia vektorikuvituksia.

Espoon kaupunki, Tampereen aikuiskoulutuskeskus, Syöpäjärjestöt, Kehitysvammaisten tukiliitto, Careeria, Into, Robustos, Kalliola, Business Finland, Naisten Pankki, Löydämme, Maitohygienialiitto, Nytkis ry, Oriveden kaupunki, Erto, Tyj