Hei! Olen Kiira Mukka, 2D-animaation moniosaaja ja kuvittaja Helsingistä. Rakastan kuvittaa söpöjä ja hauskoja hahmoja ja herättää niitä henkiin animaation keinoin. Kuvituksissani pyrin aina välittämään hahmojen tunteita ja persoonallisuutta elein ja ilmein. Erityisen lähellä sydäntäni ovat kaikenkarvaiset eläimet pandoista koppakuoriaisiin, mutta vaikka olenkin hahmojen parissa mukavuusalueellani, haluan myös haastaa itseäni muun tyyppisillä kuvituksilla. Työskentelen tällä hetkellä freelancerina ja otan mielelläni vastaan kaiken näköisiä työtarjouksia!

Hallitsen hyvin 2D-animaatiotuotannon eri vaiheet ohjaamisesta hahmodesigniin ja kuvakäsikirjoituksesta animointiin. Minulla on kokemusta etenkin mainosalalta, mutta olen myös kuvittanut esimerkiksi oppimateriaaleja ja lastenkirjoja. Koen olevani hyvä ongelmanratkaisija ja tarinankertoja.

Sanoma Pro, Veikkaus, Kesko, Kuutio, Oppi & Ilo, Ruka, Kotipizza, Rovio, Santa Claus Licensing, Decem Pharma, Animalia, Seriously, Valio, Talented, Elisa, Grand Cru