Löydä kuvittaja

Laura Haapamäki

Hei! Olen Laura Haapamäki, kuvittaja, pienyrittäjä ja graafinen suunnittelija Rovaniemellä. Tykkään erityisesti kuvittaa asioita joita ei ole olemassa ja kuvitella miltä nämä asiat näyttäisivät. Pidän fantasiasta, historiallisista jutuista ja lastenkirjakuvituksista. Teen kuvitustyöni tietokoneella Photoshop-ohjelmalla. Olen kuvittanut useita lastenkirjoja ja lisäksi tehnyt erilaisia markkinointikuvituksia. Graafisen suunnittelijan taustani vuoksi ymmärrän kuvien teknisiä ja käytännön vaatimuksia eri käyttötarkoituksissa printistä videoihin. Teen töitä asiakkaille ympäri maata ja joskus ulkomaillekin internetin välityksellä. Kielinä suomi ja englanti.

Julisteita töistäni on saatavilla verkkokaupassani www.laurahaapamaki.com sekä taidegalleria Villa Vinkkelissä Rovaniemellä.

Vapaa-aikanani harrastan joogaa ja videopeliä.

Erityisosaamistani on kuvitteellisten asioiden kuvittaminen digitaalisesti. Päätyökaluni on Photoshop, mutta osaan lisäksi käyttää Illustratoria, InDesignia, Premiere Prota ja vähän myös tehdä 3D-mallinnuksia Blenderillä.

Nummirock, Galleria Villa Vinkkeli, SantaTV, Tammi, Minerva, StoryTribe Media