Hei! Olen Laura, kuvataiteilija, kuvittaja ja muotoilija. Olen erikoistunut julkiseen taiteeseen, luontoaiheisiin kuvituksiin ja lastenkirjoihin.

Kuvitusprosessini on leikkisä, utelias ja intuitiivinen. Käytän perinteisiä piirustustekniikoita kokeellisin ottein. Tyylini on yhdistelmä minimalismia ja maksimalismia: graafisia, pelkistettyjä muotoja, ilmeikkäitä mustavalkoisia hahmoja ja joskus taas kirjavaa väri-ilottelua ja rönsyilevää visuaalista tarinankerrontaa. Kuvitukseni ovat helposti sovellettavissa eri tekniikoihin: kirjoihin, lehtikuvituksiin, tekstiileihin, muraaleihin ja muuhin intergroituun taiteeseen. Sisällytän usein töihini osallistavia, interaktiivisia elementtejä, jotka herättävät niiden yleisön oman mielikuvituksen ja luovuuden.

Taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuri on intohimoni. Lastenkirjakuvituksiani edustaa Suomessa Etana Editions. Tällä hetkellä työskentelen uusien lastenkirjaideoiden ja julkisen taiteen projektien parissa.

Minua kiinnostaa erityisesti kuvitustaide osana rakennettua ympäristöä ja taiteen voima ihmisten arjen ja hyvinvoinnin parantajana. Teen usein yhteistyötä eri luovien alojen ammattilaisten kanssa kehittääkseni monitaiteellisia, moniaistisia teoksia julkisiiin tiloihin. Olen kokenut työpajojen ja yhteisötaideprojektien järjestäjä.

EMMA Espoon modernin taiteen museo, Helsingin kaupunki, ALA Arkkitehdit, Suomen Pariisin instituutti, Grafia, JKMM arkkitehdit, Naantalin musiikkijuhlat, Turun kaupunki, Hangon kaupunki, Svenska Kulturfonden i Björneborg