Löydä kuvittaja

Salla Lehtipuu

Hei! Olen Salla Lehtipuu, kuvakiteyttäjä® ja visuaalinen fasilitaattori. Tavoitteeni on tukea kuvakiteytysteni avulla oppimista, tiedonsaantia ja empatiaa. Lähestyn kuvituksia viestinnän ja tiedon logiikan näkökulmista. Olen opiskellut niin liiketaloutta kuin taidettakin, ja olen kiinnostunut prosessien fasilitoinnista ja erilaisten oppijoiden tukemisesta. Minulla on kokemusta innovointi-, palvelumuotoilu- ja strategiaprosesseista.

Kuvitustyylini on sarjakuvamainen ja olen utelias testailemaan erilaisia tekniikoita, kuten vesivärejä. Livekuvitusten nopea tyyli on lennokkaampaa ja hiomattomampaa, kuin hitaammin syntyneissä kuvituksissa. Kuvakiteytykset sisältävät usein paljon tietoa myös tekstin muodossa.

Olen erikoistunut kuvakiteytysten (mm. strategiakuvitukset) tekoon ja livekuvitukseen. Erityisosaamistani on visuaalinen fasilitointi, ja opetan myös muille, miten helppoja piirrustustekniikoita voidaan hyödyntää työelämässä.

Stora Enso, Suomen Pankki, Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Nordea, Mac Gregor, Tampereen yliopisto, Lahden kaupunki, Sisters Inc, Solita, Aivoliitto, Kasper ry, Sitra, Salesforce, Yara, Ilmarinen, Pfizer, Xamk, Folktinget, Ensi- ja turvakotien liitto, Abbvie, Kuuloliitto, Sok, Aalto, Metropolia, Pirte, Luontaiset Taipumukset, Business College, Deloitte, Ilmarinen, HSL, Vantaan kaupunki, Futurice, Ideascout, Kuurojen Palvelusäätiö.