Löydä kuvittaja

Maria Leskinen

Hei, olen Maria Leskinen, taustaltani kuvataiteen ja psykologian aineenopettaja ja taiteen maisteri. Toimin nykyään täysipainoisesti kuvituksen ja kuvataiteen alalla. Inspiroidun luonnosta, psykologiasta ja erilaisista kulttuureista. Tyylini on värikäs, tarkka, leikkisä ja humoristinen. Pyrin tekemään viimeisteltyä jälkeä. Teen mielelläni monenlaisia toimeksiantoja, kuten lehti-, kirja- ja pakkauskuvituksia. Asun pääosan vuodesta Brasiliassa, missä opiskelen tieteellistä kuvittamista. Puhun suomen lisäksi englantia, portugalia ja espanjaa.

Olen erikoistunut tieteelliseen kuvittamiseen, jota olen opiskellut Brasílian yliopistossa biologian tiedekunnassa. Järjestän myös Kuvittajat ry:n jäsenille Kuvittajat ulkomailla klubia etätapahtumana. Hallitsen erityisen hyvin akvarelli- pastelli- ja lyijykynätekniikat, joita yhdistän digitaaliseen työskentelyyn. Yksi tieteellinen kuvitukseni on valittu Brasílian yliopiston kokoelmaan.

Valittuja asiakkaita: Apu Luonto -lehti, Taito-lehti, Nuorten luonto -lehti, Pirkkalan kunta, Lapin kansa, LKV Asuntoekonomitoimisto Oy, Studio Kundalini Yoga (Madrid), Kuvitukset yksityisasiakkaille Euroopassa sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa.