Löydä kuvittaja

Milla Koivunen

Hei! Olen Milla Koivunen, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Kanta-Hämeestä. Yritykseni on Taide Milou, jolla on myös pieni nettikauppa. Maalausten ja piirustusten lisäksi käytän digitekniikkaa ja kuvankäsittelyä – näin syntyy upeita, sadunhohtoisia tai varsin realistisia kuvituskuvia.

Työskentely kanssani on sujuvaa ja asiakasystävällistä. Asiakas on tärkein. Kuuntelen ja pyrin toteuttamaan parhaani mukaan heidän toiveitaan, ideoitaan ja visioitaan. Kerron myös, jos on syytä miettiä käytännöllisempiä tapoja tai tyylejä ja annan tarvittaessa vaihtoehtoja. Olen ystävällinen ja joustava.

Käytössäni ovat Adoben ohjelmistot ja niiden vahva osaaminen, piirtoalustana Cintiq.
Toimitusajat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeatkin aikataulut käyvät. Teen myös hoitotyötä kehitysvammaisten parissa, joten se vie jonkin verran kalenterista aikaa. Hoitotyö tuo sosiaalista kanssakäymistä ja lisää potkua ja rytmiä myös tähän taiteelliseen työskentelyyn.

Erityisosaamistani ovat akvarelli- ja guassimaalaus. Kuvitusaiheista vahvuuksiani ovat eläimet, mm. koirat, kissat ja hevoset – olen perehtynyt niiden käyttäytymiseen ja eleisiin. Minulta onnistuvat myös kuvankäsittely ja taittaminen, työkaluinani käytän Photoshopia ja Indesignia.

Yksityisasiakkaat, yritykset, yhdistykset, seurat, liitot, järjestöt, seurakunnat, kustantamot, lehdet, mm. Aurinko Kustannus Oy. Aurinkokustannus, Kennelliitto/ Koiramme-lehti, Suomen kansanlähetys, Altia Oyj, Anki Oy, Sanasilta Oy, Egmont Kustannus / Kirjalito Oy Ab, Taide Milou.