Löydä kuvittaja

Mira Emilia Aro

Tervehdys kaikille! Olen Mira Emilia Aro, kuvittaja, kuvataiteilija ja graafikko. Kuvittajana olen asiakaslähtöinen ja utelias, valmiina syttymään ja sitoutumaan innostaviin toimeksiantoihin. Käsieni kautta on syntynyt kuvituksia mm. kirjoihin, mainoksiin, yhdistys,- yritys-, kunta- ja hankeviestintään sekä painotuotteisiin.

Olen avoin toimeksiannoille vuonna 2024!

Kuvitan useimmiten digitaalisesti, mutta tarvittaessa myös perinteisiä menetelmiä hyödyntäen. Autan mielelläni, kun kaipaat värikylläistä ja selkeää muotokieltä. Tarjoan kaikki kuvituspalvelut ammattimaisesti niin nettiin kuin printtin.

Forum Virium Helsinki, Parkly Oy, Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus, Lastenkirjainstituutti, Goethe-Instituutti, Hämeenkyrön kunta, Vuokraturva-Yhtiöt Oy, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Kankaanpään kaupunki

"Miran vahva asiantuntemus ja laaja kiinnostus lastenkirjan kuvitustaidetta kohtaan on ollut suureksi hyödyksi Lastenkirjainstituutille. Suosittelen Miraa lämpimästi monenlaisiin tehtäviin graafisen suunnittelun ja kuvitustaiteen alalla."

– Kaisa Laaksonen, toiminnanjohtaja, Lastenkirjainstituutti

"Mira on erinomaisen taitava ja asiakaslähtöinen kuvittaja, jonka persoonallinen luovuus kukkii kauniisti käsi kädessä asiakkaan toiveiden tarkan ja herkän kuuntelun kanssa. Asiointi on mutkatonta ja mukavaa, mutta toiminta särmää. Ja aikataulut pitävät aina."

– Timo Metsola, toimitusjohtaja, Vuokraturva Oy