Löydä kuvittaja

Mira Emilia Aro

Tervehdys kaikille! Olen Mira Aro, kuvittaja, kuvataiteilija ja graafikko. Kuvittajana olen asiakaslähtöinen ja utelias, valmiina syttymään ja sitoutumaan innostaviin toimeksiantoihin. Käsieni kautta on syntynyt kuvituksia kirjoihin, mainonnan tarpeisiin, yhdistys,- yritys-, kunta- ja hankeviestintään, painotuotteisiin ym.

Seuraavat toimeksiannot pystyn ottamaan vastaan vuoden 2024 puolella.

Kuvitan useimmiten sähköisesti, mutta tarvittaessa myös perinteisiä menetelmiä hyödyntäen. Kun kaipaat värikylläistä ja selkeää muotokieltä autan mielelläni. Kaikki kuvituspalvelut ammattimaisesti nettiä tai printtiä ajatellen.

Forum Virium Helsinki, Parkly Oy, Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus, Lastenkirjainstituutti, Goethe-Instituutti, Hämeenkyrön kunta, Vuokraturva-Yhtiöt Oy, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Kankaanpään kaupunki ym.

______________________________________

"Miran vahva asiantuntemus ja laaja kiinnostus lastenkirjan kuvitustaidetta kohtaan on ollut suureksi hyödyksi Lastenkirjainstituutille. Suosittelen Mira Piitulaista lämpimästi monenlaisiin tehtäviin graafisen suunnittelun ja kuvitustaiteen alalla."

Kaisa Laaksonen, toiminnanjohtaja, Lastenkirjainstituutti

______________________________________

"Mira on erinomaisen taitava ja asiakaslähtöinen kuvittaja, jonka persoonallinen luovuus kukkii kauniisti käsi kädessä asiakkaan toiveiden tarkan ja herkän kuuntelun kanssa. Asiointi on mutkatonta ja mukavaa, mutta toiminta särmää. Ja aikataulut pitävät aina."

Timo Metsola, toimitusjohtaja, Vuokraturva Oy