Löydä kuvittaja

Miranda Mord

Hei, olen Miranda Mord, kuvittaja ja animaattori. Kuvituksia olen tehnyt nuorten- ja lastenkirjoihin, lehtiin sekä animaatioihin, mutta olen avoin erilaisille projekteille ja kädenjälkeni taipuu moneksi. Vahvat värit, orgaaniset muodot, fantasiamaiset tunnelmat ja tarinankerronta ovat lähellä sydäntäni. Työskentelen usein digitaalisesti, mutta varsinkin vapaa-ajalla nautin myös öljyväreillä maalaamisesta. Erityisen kiinnostunut olen kirjallisuudesta (ja lasten/nuorten kannustamisesta lukemaan), luonnosta ja kestävästä kehityksestä, psykologiasta, peleistä, musiikista, elokuvista sekä kauhusta. Tekijänä olen idearikas, tarkka ja pysyn aina aikataulussa.

Kuvitus- tai animointiprosessi etenee aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta lopputulos on halutunlainen ja syntyy sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. Nyt kalenterissa on hyvin tilaa ja aikaa nopeallekin projektille löytyy!

Animaatiot ja niiden ideointi kuuluvat ydinosaamiseeni. Olen tehnyt niin musiikkivideoita kuin somepostauksia ja introja, ja hallitsen niin isot kuin pienetkin kokonaisuudet. Kuvituksen saralla olen tehnyt erityisesti kirjan kansia, lastenkirjojen kuvituksia sekä luonut kuvamaailmoita animaatioihin.

Elisa Kirja, Arabian Katufestivaali, Haamu Kustannus, Hämeen Sanomat, Karisto, Kissaliitto, Studentbladet, Suomen kirjastomuseo, Paasilinna, Kirjakopla