Löydä kuvittaja

Nina Huisman

Hei! Olen Nina Huisman, jyväskyläläinen kuvittaja, graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja kuvataiteilija. Työskentelen monipuolisesti erilaisten toimeksiantojen parissa, monilla eri välineillä ja tyyleillä, asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan. Voisinko olla avuksenne?

Minulla on pitkä kokemus journalistisesta kuvituksesta, josta olen myös saanut palkintoja European Newspaper Award -kilpailussa. Lisäksi olen suunnitellut ja kuvittanut mm. pakkauksia, visuaalisia ilmeitä, esitteitä, kirjoja, postikortteja, julisteita, lastenlevynkansia, messuosastoja ja tapahtumailmeitä jo vuodesta 1995.

Asiakastöissä painotan hyvää ja mutkatonta yhteistyötä, keskustelevaa otetta, asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja arvojen tuntemusta sekä kokonaiskuvan hahmottamista. Nautin erityisesti ongelmanratkaisusta, ahaa-elämyksen tuottamisesta ja siitä, kun kokonaisuudesta tulee toimiva niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti.

Toimin yritykseni Mustavalkea Oy:n kautta.

Visuaalinen journalismi, valokuvaus.
Yhdistän usein työssäni kuvittamisen, valokuvauksen sekä graafisen suunnittelun. Kuvittamisessa yhdistän perinteisiä tekniikoita digitaaliseen työskentelyyn. Vahvuuteni on projektin kokonaiskuvan hahmottaminen ja oleellisen löytäminen. Nautin myös opettamisesta, jota teen suunnittelutyön ohella.

Susu/Sunnuntaisuomalainen, Keskisuomalainen, Jyväskylän seurakunta, Jyväskylän yliopisto, Sateenkaariperheet ry, Kuuloliitto, Pesäpuu, Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis, Jyväskylän Musiikkikilpailut, Ottobre Design, Lovi, Realsnacks, Elonen, Panda, Yöpuu Yhtiö