Löydä kuvittaja

Ninni Kairisalo

Hei! Olen Ninni Kairisalo, helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Minua inspiroi luonto sekä kiehtovat muodot ja materiaalit. Tyylissäni kohtaavat uusi ja vanha: piirrän pääasiassa musteella paperille ja väritän kuvat digitaalisesti. Innostun herkästi aiheesta kuin aiheesta, ja uskon, että se välittyy kuvissani. Käsialani soveltuu hyvin vaikkapa luontoaiheisiin ja erilaisiin struktuureihin. Minulla on hyvä ideointikyky, mutta samalla otan aina asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioon.

Valmistuin graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2010, ja olen siitä lähtien tehnyt kuvituksia ja suunnittelutyötä freelancerina, nyt työskentelen toiminimellä Kali Graphics. Opiskelen tällä hetkellä töiden ohella Aalto-yliopistossa sarjakuvaa. Työkieleni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Olen kiinnostunut monenlaisista projekteista, myös kaupallisista, kuten pakkaus- ja tuotekuvitustöistä. Ota yhteyttä, jos sinulla on minulle sopiva projekti!

Osaamistani ovat taidokkaat mustepiirrokset, koristeelliset struktuurit, kuvioinnit ja yksityiskohtaiset piirrokset. Kuvani ovat usein runsaita, mutta graafisena suunnittelijana hallitsen myös pelkistämisen taidon. Olen kuvittanut muun muassa visuaalisia ilmeitä, journalistista sisältöä, tapahtumien markkinointimateriaalia sekä kirjan- ja levynkansia.

Sanoma Media, Journalisti-lehti, Like Kustannus, Svenska Litteratursällskapet i Finland, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura, Suomen Luonto, Blow Up That Gramophone, Levinsky, Voima Kustannus, Into Kustannus, Suomen tietokirjailijat ry, Le Monde Diplomatique, Elisa Oyj, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto