Löydä kuvittaja

Noora Ketolainen

Moikka! Olen Noora Ketolainen, värejä rakastava kuvittaja, graafinen suunnittelija ja sarjakuvantekijä. Iloinen tyylini pursuaa värejä, mielenkiintoisia yksityiskohtia ja satumaisia maailmoja - tykkään tuoda arjenkin kuvituksiin vähän taikaa!

Teen mielelläni kuvituksia ja graafista suunnittelua mm. lehtiin, nettisivuille, digijulkaisuihin, visuaalisiin ilmeisiin, kirjoihin ja tapahtumiin.

Haluan työlläni tehdä näkyväksi tärkeitä aiheita ja nostaa viestin esiin selkeän visualisoinnin avulla. Tärkeitä arvoja minulle ovat luonnon kunnioittaminen ja ekologinen elämäntapa, monikulttuurisuus sekä erilaisuuden kunnioittaminen.

Muotoillaan yhdessä maailmasta parempi paikka!

Osaan tehdä hyväntuulisia kuvituksia monissa eri muodoissa. Otan kuvituksissani aina huomioon ihmisten moninaisuuden. Teen myös kaunista käsinkirjoitettua tekstiä.

ETNO/Oikeusministeriö, Luontoliitto, Plan International Suomi, Diakonissalaitos, Lastensuojelun Keskusliitto, Suomen World Vision, Rauhan ja hyvinvoinnin järjestö, Sakki ry, KomeroFood, Jätekukko, Design Week Kuopio