Löydä kuvittaja

Pentti Otsamo

Hei! Olen Pentti Otsamo, oululaislähtöinen, sittemmin Pohjois-Savoon asettunut kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Minulla on taiteen maisterin koulutus ja yli 30 vuoden kokemus alalta. Teen kuvituksia ja sarjakuvia painettuun ja sähköiseen mediaan – tai mihin tilaaja haluaa.

Kuvituksissani on usein ripaus huumoria ja sarjakuvamaista tyylittelyä. Suosin vahvaa ääriviivapiirrosta ja selkeitä väripintoja.

Kuvituksiani ja sarjakuviani julkaistu mm. seuraavissa lehdissä: Ahjo, Blue Wings, City-lehti, Contactor, Edita News, Helsingin Sanomat, Helsingin Sanomien Kuukausiliite, Helsingin Sanomien Nyt-liite, Image, Kauppapolitiikka, Kotiliesi, Koululainen, Lento, Men's Health, Nuori Lääkäri, Peili, Rytmi, Seura, Suomen Kuvalehti, Talouselämä, Taloustaito, Tekijä, Uusi Suomi, Valitut Palat ja Vihreä Lanka. Kuvituksiani löytyy myös Kuopion yliopistollisen sairaalan vastaanottotiskeistä ja potilashuoneiden seiniltä sekä Kuopion museon Ihmisen aika -näyttelyn videoesityksestä. Lisäksi olen tehnyt useita sarjakuvakirjoja.