Löydä kuvittaja

Saara Söderlund

Hei, olen Saara Söderlund, kuvittaja, graafinen suunnittelija ja lintujen ystävä Degerbystä. Kuvituksiani voi löytää mm. lasten- ja nuorten kirjoista, lehdistä, korteista ja muista paperituotteista. Kuvitustyylini on runsaan yksityiskohtainen, satumainen ja tunnelmallinen. Kuvitan pääasiallisesti digitaalisesti ja satunnaisesti guassilla maalaten, usein myös molempia tekniikoita yhdistäen. Tärkeitä teemoja työssäni ovat luonto ja sen vaaliminen, ja kuvituksissani näkyykin paljon kasvi- ja eläinaiheita.

Olen kuvittajana monipuolinen, ja kuvitukseni taipuvat erilaisiin projekteihin ja monenlaiselle kohderyhmälle. Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaan toiveita ja olen tarkka aikatauluista. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Erityisosaamiseni ovat tarinalliset kuvitukset sekä vahvojen tunnelmien luominen. Minulla on graafisen suunnittelun tausta, ja olen projektin alusta asti tarkka lopputuotteesta ja sen teknisistä vaatimuksista.

Usborne Publishing, Welbeck Publishing, Andersen Press, Karisto, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Paulig, Up With Paper, A-Lehdet, Tamedia AG, A-Klinikkasäätiö, Design House Greetings, Lintukoto, Lemonade Pursuits, Tin House Magazine