Löydä kuvittaja

Samuli Siirala

Hei, olen Samuli Siirala, suomalainen kuvittaja. Olen erikoistunut lehti- ja mainoskuvitukseen ja koulukirjoihin. Taustani on sarjakuvassa ja elokuvauksessa.

Haen inspiraatiota persoonallisista ihmisistä, luonnosta, musiikista ja katukulttuurista. Pidän erityisesti ihmis- ja eläinhahmoista ja kehojen ilmaisuvoimasta.

Toimin hyvin sekä kevyiden että raskaiden aihepiirien parissa – huumori on iso osa työtäni, mutta minulla on vankka kokemus myös globaalien kysymysten kuvittamisesta. Työni keskiössä on tarinankerronta, olen tehnyt useita strippisarjakuvia aikakauslehdille.

Mainoskuvitus, lehtikuvitus, oppikirjat, animoidut kuvitukset (frame by frame / keyframe).

Teen valtaosan työstäni digitaalisena, mutta yhdistän siihen tarpeen mukaan perinteisiä maalaustekniikoita kuten akryyli, guassi ja vesiväri.

Clip Studio Paint, Photoshop, Affinity, Moho, Apple Motion

Toimin myös valokuvaajana.

Posti Group, Eckerö Lines, Clear Channel, SanomaPro, Messukeskus, Kokkikartano, Viipurilainen, Taloon.com, Lahti Cleantech, Black Flag Beverages, Blind Spot Pictures, Suomen Kuvalehti, Kuluttaja, GoGolf, Hartwall Point, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, Ulkoministeriö, Helsingin kaupunki, Tampereen kaupunki, Vesilahden kunta, Akava, Punainen Risti