Löydä kuvittaja

Sanna Partanen

Hei! Olen Sanna Partanen, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Kuvittaessa innostun asiakkaan tarinasta, tarinoista kuvan takaa, luonnosta ja eläimistä. Kuvaan mielelläni tunnelmia ja persoonia, humoristisia ja hyväntuulisia hetkiä, mutta teen myös asiapitoisempia kuvia vakavammalla otteella. Tavoitteenani on aina tehdä kuva, joka tavoittaa asiakkaan mielikuvan ja tarpeen sekä kertoo tarinansa selkeästi ja sulavasti.

Olen monipuolinen kuvantekijä ja osaan kuunnella asiakasta ja toteuttaa toiveet ja mielikuvat, jotka keskustelussa versoavat. Parhaimmillani koen olevani persoonallisten eläinhahmojen ja mielikuvitusta kutkuttelevien kuvien piirtämisessä. Hallitsen perinteiset tavat piirtää ja maalata, mutta työskentelen useimmiten digitaalisesti.

LC Lappeenranta/Weera ry, Karto Oy, Jyvänhenki Oy, JH-HOT Oy, Poroparkki Oy, Ansiolahti Oy, Saimaan Tukipalvelut Oy, Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy, Kampaamo-parturi Marja Torvi, Hyvinkään Ratsastuskeskus, Elopan, Etelä-Karjalan Keskussairaala ja monet pienyrittäjät sekä yksityishenkilöt