Hei! Olen Satu Cozens, kuvittaja, pilapiirtäjä, karikatyristi ja sarjakuvantekijä Nokialta. Olen pyörittänyt yhden naisen yritystäni, Kummakko-Designia, vuodesta 1997 alkaen. Piirrän mielelläni kuvia, jotka välittävät tietoa hyväntuulisella, leikkisällä ja humoristisella otteella, mutta vakavampikin lähestymistapa onnistuu. Tavoitteeni on saada asiakkaani viesti esitettyä kuvallisin keinoin mahdollisimman selkeästi ja kiinnostavasti. Onnistuneella kuvituksella voi avata myös hankalia ja teknisiä asiakokonaisuuksia. Työkielinäni ovat suomi ja englanti.

Olen tottunut työskentelemään suurten ja pienten yritysten, mediatalojen, kuntien, järjestöjen ja yksityishenkilöiden kanssa. Erityisosaamiseeni kuuluvat esim. karikatyyrit, pilapiirrokset, sarjakuvat ja kuvituskuvat. Teen myös livekarikatyyrejä ja livekuvituksia. Työskentelen sekä Adoben ohjelmistoilla että perinteisin kynä-paperi-menetelmin.

Sosiaali- ja terveysministeriö, Pirkanmaan hyvinvointialue, Opetushallitus, Metso, Pirkanmaan Osuuskauppa, Tampereen kaupunki, Sipoon kunta, Neuroliitto, Suomen Reumaliitto, Nokian Renkaat, YLE, Patria, Ekahau, Osto&Logistiikka-lehti, LUT-yliopisto, LähiTapiola, Nokian seurakunta