Löydä kuvittaja

Satu Kettunen

Moi,

Olen Satu Kettunen, Joensuusta lähtöisin oleva mutta jo vuosia sitten helsinkiläistynyt kuvittaja ja kuvakirjailija. Rakastan hehkuvia värejä, voimakkaita tunnelmia ja lempeää huumoria.

Kuvitustyylini ytimessä on käsin maalaamani akvarellijäljet ja pinnat, joita yhdistelen usein myös lyijykynäjälkeen ja paperikollaasipaloihin. Töissäni on hieman rouheinen ja lämmin käsin tekemisen tuntu, vaikkakin toteutan varsinaiset kuvitukset tietokoneella. Työssäni parasta on saada toteuttaa hyvin erilaisia tehtävänantoja joita tehdessä saa tutustua monenlaisiin aiheisiin ja katsoa maailmaa eri perspektiiveistä. Lempiaiheitani ovat kasvit, luonto ja ihmiset, sekä mielikuvitukselliset hahmot ja kasvimaailmat.

Olen avoin uusille toimeksiannoille, ja kannattaa ottaa yhteyttä, vaikka aikataulu olisi kiireellinenkin. Työskentelen Napa Agentuurin kuvittajana, ja voit halutessasi ottaa yhteyttä heihin tai suoraan minuun.

Minulla on vahva osaaminen lehtikuvituksesta, ja kokemusta myös mm. tapahtumailmeistä, brändikuvista, kuosisuunnittelusta ja verkkosivuilmeistä. Olen lisäksi Rudolf Koivu -palkittu lastenkirjakuvittaja ja -kirjailija.

Helsingin Sanomat liitteineen, Hyria, Into-kustannus, MRKTNG, Meidän perhe, Glorian ruoka&viini, Koneen säätiö, Lumene, Otava, OAJ, Tammi, Valio, Yhteishyvä, Yliopisto.

"Satu on luottokuvittaja, joka vie kuvituksen ideoinnin aina uudelle tasolle, tyytymättä ilmeisimpään. Satu on ammattilainen, jolta tietää aina saavansa työt sovitussa aikataulussa. Sadun kanssa on ilo tehdä yhteistyötä." - Anu Salo, HS Meidän perhe