Terve!

Olen Tea, kontiolahtelainen kuvittaja ja viestinnän ammattilainen. Elätän itseni kuvitusten lisäksi graafisella suunnittelulla ja satunnaisilla toimittajan töillä yritykseni Taitopaja Pikku Ihmeen kautta. Tälle sivulle olen koonnut aikaansaannoksiani kuvituksen saralta. Mukava, kun piipahdit katsomaan niitä.

Olen kuvittanut lastenkirjoja, tapahtumien mainosmateriaaleja, kortteja ja kalentereita sekä tehnyt kuvituksia ja sarjakuvia myös lehtiin. Kuvittajana olen kuunteleva, yhteistyöhaluinen ja idearikas. Vahvuuteni on varsinkin ihmis- ja eläinhahmojen ilmeiden ja eleiden luonteva ja elävä kuvaaminen.

Työtäni ohjaavia arvoja ovat aitous, avuliaisuus, luotettavuus, vastuullisuus ja välittäminen. Minua kiinnostavat erityisesti mielenterveyteen ja itsetuntemukseen liittyvät aiheet. Haluan työni kautta vahvistaa viestiä jokaisen ainutlaatuisesta arvosta ja merkityksestä.

Olen valmistunut taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2007 pääaineenani graafinen suunnittelu.

Kuvituksia teen yleensä piirtämällä kuvat lyijykynällä ja tusseilla, ja väritän ne vesiliukoisilla puuväreillä ja vesiväreillä tai Photoshop-ohjelmalla. Myös vektorikuvitusten tekeminen onnistuu. Adoben ohjelmistoista Photoshopin lisäksi käytän InDesignia ja jonkun verran Illustratoria.

Maarianvaaran teatteri, Nurmijärven seurakunta, Joensuun seurakuntayhtymä, Sley-Media, Raamatunlukijain Liitto