Hei! Olen Terese Bast, ja yritykseni on pietarsaarelainen Kapsel Illustrations. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja nykyään intohimoni on kuvittaa freelancerina muiden tekstejä ja ideoita.

Otan mielelläni vastaan kirjojen, niiden kansien sekä artikkeleiden ja muiden painotuotteiden, kuten erilaisten korttien ja yrityslogojen suunnitteluprojekteja. Jos Sinulla on edellä mainittujen lisäksi muitakin visuaalista toteutusta vaativia toimeksiantoja, kuulen niistä mielelläni. Tutustu kotisivuillani aikaisemmin toteuttamiini töihin ja asiakkaisiin.

Olen kuvittanut useita lastenkirjoja ja lapsille suunnattuja materiaaleja sekä oppimateriaaleja, jotka kiehtovat lapsia.
Kuvituksissani näkyy usein kasvi- ja luontoaiheisia elementtejä, ja nämä teemat inspiroivat minua myös muussa työskentelyssäni.

Luon vaikuttavia graafisia tarinoita, jotka välittävät viestejä visuaalisesti ja havainnollisesti.

Kustantajat:
Tammi, Lasten Keskus, Otava, Schildts&Söderströms, Myllylahti, Tactic Publishing, Aurinkokustannus, Karisto

Oppikirjakuvitukset ja journalistiset kuvitukset:
Interpedia, Sanoma pro, Lapin yliopisto, Helsingin yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Niilo Mäki -instituutti, Folkhälsan, Kuntoutussäätiö Happymoor, Terveystalo, Valio, Kirjastot (Vaasa, Pietarsaari, Kokkola), Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Print&Media, Lukuliike, Lukiloki, Natur och miljö, Marthabladet, Barntidningen Eos, HBL junior, Katternö, Interpedia, Luckan i Åbo, FDUV, Sanomalehtien liitto