Löydä kuvittaja

Terhi Ekebom

Hei! Olen helsinkiläinen kuvittaja, kuvataiteilija ja sarjakuvataitelija. (She/her, TaM) Työskentelen monipuolisilla tekniikoilla tehden kuvitusta ja
julkista taidetta, joista viimeisimpinä ovat valmistuneet mm. Alavan päiväkodin teokset Kuopioon ja 70 metrinen seinämaalaus Tampereen Hervantaan. Uusimpia kuvituksiani ovat mm. Kone Cranesille tehdyt nostinkuvitukset sekä nuortenkirja Viimeiset lohikäärmeet.
Teoksissani keskeistä on kerronnallisuus, sekä kuvitus, että julkinen teos ovat mielestäni kiinnostavia tarinallisia näyttämöitä. Pohdin työskentelyssäni vastaanottajaa ja paikkaa, missä kuva tai teos kohdataan. Innostun kaikenlaisista toimeksiannoista ja otan mielelläni selvää tilattavan työn taustoista ja sisällöistä.

Olen ansioitunut kuvakerronnassa ja kerronnallisuudessa. Koen että tämä osaamiseni auttaa rakentamaan kuvia, jotka antavat katsojalle sekä tietoa että tunnetason viestejä. Pystyn tarvittaessa osallistamaan erilaisia kohderyhmiä. Ryhmätyöskentely sopii minulle myös hyvin. Innostun helposti, opin uutta ja tutkin tehtävänantoja huolella.

Atena, WSOY, Sanoma, Suomen kulttuurirahasto, Novartis, Sponda, Suomen luonto, Energia-lehti, Ekonomi-lehti, Kutikuti, Nordea, Atria, Lasten Keskus, SPR, KONE Cranes, KYS Kuopion yliopistollinen sairaala, WAM Turun kaupungin taidemuseo, Lahti, Hotelli- ja ravintolamuseo, Noli Studios