Löydä kuvittaja

Tiina Achrén

Hei! Olen Tiina Achrén, helsinkiläinen kuvittaja ja kuosisuunnittelija. Innostun aitoudesta, outoudesta ja väreistä. Minulla on oma tuotemerkki Kuviokioski, jonka tuotteisiin olen tehnyt kuvituksia jo kymmenen vuoden ajan. Kalenterissani on nyt aikaa tilaustöille, ollaan yhteydessä!

- kuosisuunnittelu
- vektorikuvitukset
- tuotesuunnittelu
- graafinen suunnittelu

Ennen oman tuotemerkkini perustamista työskentelin vuosia designtoimistoissa graafisena suunnittelijana. Noiden vuosien ansiosta olen teknisesti kokenut kuvittaja ja graafinen suunnittelija, ja saanut tehdä töitä monenlaisten asiakkaiden ja projektien parissa.

Iso Numero -lehti
Putinki
Hetzukoto

”Työskentelimme Tiinan kanssa monien kuvitusprojektien parissa sekä sinä aikana, kun Tiina oli Putingissa graafikkona että tämän jälkeen freelance-pohjalta. Tiina on kuvittajana monipuolinen, luova, idearikas ja ammattitaitoinen. Hän ottaa toiveet huomioon ja osaa ottaa myös palautetta vastaan. Työskentely yhdessä on aina ollut todella mutkatonta ja kivaa, ja projektit ovat hoituneet aikataulussa. Myös kaupallinen näkökulma on Tiinalla hallussa. Hänen ideansa ja käsialaansa ovatkin Putingin Muumi-malliston yksi hittituotteista, sitaattituotteet. Näissä Muumi-kirjoista poimitut ihanat ja oivaltavat lainaukset ovat päässeet esille mm. muistikirjoissa, korteissa ja kangaskasseissa.”

– Nina Vuorela, tuotepäällikkö, Putinki Oy