Löydä kuvittaja

Tuuli Pursiainen

Hei, olen kuvittaja ja suunnittelija Helsingistä.
Tyylini on ilmeikästä, leikkisää ja värien käyttö on tärkeässä roolissa kuviani. Visuaalinen tarinankerronta ja tunnelmien luominen ovat lähellä sydäntäni ja inspiroivat minua piirtäjänä. Hahmotan maailmaa värien kautta ja työskentelen useimmiten viivan kautta. Pyrin vangitsemaan tunteita, koskettamaan jotain samaistuttavaa ja luomaan tarinoita jokaisessa teoksessa. Huumori, fantasia, sadut ja luontoaiheet näkyvät usein kuvissani.

Tekninen joustavuus ja asiakkaan toiveiden tarkka kuuntelu ovat vahvuuksiani tekijänä. Luovan yhteistyön kautta löytyy usein jotain todella hedelmällistä. Olen tehnyt kuvituksia lapsille ja nuorille, lehtiin, tapahtumiin ja markkinointiin, oppikirjoihin ja kansiin, julisteisiin ja musiikkiin. Suunnittelen myös hahmoja, kuoseja, sekä piirrän lyhyitä animaatioita. Kuvittamisen lisäksi työskentelen graafisen suunnittelun parissa ja opetan LAB Muotoiluinstituutissa.

Enemmän kuvituksiani löydät kotisivuiltani.

Lasten- ja nuortenkuvitus, luontoaiheet, hahmot, kuosit, lehtikuvitus, fantasia, viivapiirros, digitaalinen maalaus

Otava, Edukustannus, Advokaatti -lehti, Lastenklinikoiden Kummit, Suomen Luonto -lehti, Suomen Luonnonsuojeluliitto, Art Fysio, Suomen Asianajajaliitto, Dance Health Finland, University of Lapland, Tampere University, Mirri Creative, Solstice Magazine UK, Lahden Museot, Saarijärvi-Salovesi vesiensuojeluyhdistys