Väriä ja energiaa -kevätwebinaari

Ajankohta

21.5.2021

Sijainti

Helsinki

Pääsy

Tapahtumat

Kuvittajien kevätwebinaari järjestetään perjantaina 21.5.2021 klo 14 – 17. Eeva Kolun pääpuheenvuorossa pohditaan työssäjaksamista 2020-luvulla ja haetaan ratkaisuja riittämättömyyden tunteisiin. Lisäksi luvassa on Vuoden kuvittaja 2021 -julkistus, kuvittajille räätälöityä lempeää kehonhuoltoa ja vaihtoehtoista elävän mallin piirustusta Delmoren ja Vilmoren seurassa. Tervetuloa!

Ohjelma

Webinaarin moderoi Kuvittaja-lehden päätoimittaja Henna Hietamäki.

Klo 14.00 Tervetuloa. Hallituksen puheenjohtaja Maija Hurme ja toiminnanjohtaja Asta Boman-Björkell. 

Klo 14.10-14.30 Meri Mort: Notkeat ranteet, liikkuva rintaranka

Klo 14.30-15.30 Eeva Kolu: Korkeintaan vähän väsynyt

Tauko

15.45-16.00 Vuoden kuvittaja 2021 -julkistus. Tuottaja Veera Pekkinen. 

16.00-17.00 The Kastrated: Elävän mallin piirustusta

Ilmoittautuminen

Kaikille kuvittajille avoin tilaisuus on ilmainen. Ilmoittaudu täällä, niin saat osallistumislinkin.

Kuvitusenergiaa

Jaamme päivän tapahtumia somessa hashtagilla #kuvitusenergiaa ja haastamme kaikki kuvittajat mukaan: Mieti mistä sinä saat kuvitustyöhön energiaa? Mikä auttaa arjen ja pandemian keskellä? Ota #kuvitusenergiaa -hashtag käyttöösi ja laita positiivinen energia kiertämään!

Meri Mort on joogaope-kuvittaja, joka tuntee kuvittajien tyypillisimmät jumit ja krempat. Helposta vartin harjoituksesta saamme vinkkejä liikkuvuuden ylläpitämiseksi ja virkeyttä tietoisiin työskentelytaukoihin. Harjoitus tehdään seisoen eikä siihen tarvitse mitään välineitä.

merimort.com 

Eeva Kolu on helsinkiläinen vapaa kirjoittaja ja yrittäjä, joka julkaisi viime syksynä burnout-kulttuuria käsittelevän kirjan Korkeintaan vähän väsynyt (Gummerus). Tässä puheenvuorossa Kolu pohtii syitä sille, miksi uupumuksesta on tullut niin yleinen kokemus, sekä uusia näkökulmia siihen miten voisimme 2020-luvulla huolehtia jaksamisestamme.

uusimuusa.fi

The Kastrated asettuu elävän mallin piirustuksen malleiksi. Rottalaumojen kasvatit Delmore ja Vilmore, eli kaksi karvaista beibeä suoraan Merihaan parkkiksen varjoisimmilta kulmilta. Rock’n’roll.

Katso uusi video

Facebook

Seminaari on rahoitettu Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.