Kuvittajat.fi palkittu Suomen suurimmassa digikilpailussa

Kuvittajat ry:n verkkosivu-uudistus on Grand One -kilpailun voittaja.

26.3.2024
Kuvittajat ry:n palkittu verkkosivusto ja portfoliosivusto
Kuvittajat ry:n palkittu verkkosivusto ja portfoliosivusto

Kuvittajat ry:n uusi verkkosivusto on voittanut digitaalisten medioiden Grand One -kilpailussa parhaan digitaalisen palvelun palkinnon (alle 60 000 € budjettien sarjassa).

”Projektin keskeisenä tavoitteena oli nostaa kuvittajien upeat teokset sekä Kuvittajat ry:n monipuolinen palvelutarjonta esiin vaikuttavalla tavalla”, verkkosivujen suunnittelija ja toteuttaja Into-Digital kertoo.

”Tärkeimpien ’tyypillisten’ toimintojen lisäksi verkkopalveluun toteutettiin monia erilaisia sisällönesitystapoja, kuvittajien oman profiilin hallintakäyttöliittymä, sekä monipuolisia listaus- ja suodatustoiminnallisuuksia.”

Kategorian arvioinnissa kiinnitettiin huomiota muun muassa siihen kuinka hyvin palvelu edistää asiakkaan liiketoimintaa, kuinka hyvin palvelu on suunniteltu ja toteutettu sekä sitä miten optimaalinen käyttökokemus on. Lisäksi arvioidaan sitä kuinka hyvät työkalut asiakkaalla on palvelun ylläpitoon, kuinka kestävillä teknologioilla palvelu on rakennettu ja sitä kuinka paljon asiakas on saanut rahoilleen vastinetta.

Palkinto Grand One -kilpailun sivuilla.

Projektin kuvaus Into-Digitalin sivuilla.