Löydä kuvittaja

Elina Johanna Ahonen

Hei! Olen visuaalinen tarinankertoja Tampereelta. Kuvituksissani on yleensä ilmeikkäitä hahmoja, selkeä väripaletti ja leikkisä tyyli. Yhdistän kuviini mielelläni kevyttä animaatiota. Graafisessa suunnittelussa luotan yksinkertaisuuteen ja koen onnistuneeni tehtävässäni, kun monimutkainen viesti on saavutettavassa muodossa.

Rakastan <3 Piirtely <3 Kuvakirjat <3 Hahmosuunnittelu <3 Pastellivärit <3 Murretut sävyt <3 Metsäretket <3 Klassinen musiikki <3 Käsityöt <3 Loruttelu <3 Hassuttelu

Työskentelen suomeksi ja englanniksi. Suosittelen seuraamaan instagramissa uusimpia projektejani. Teen töitä toiminimellä Tmi Elina Johanna Ahonen (Y-tunnus 2444474-9) ja kuulun alv-rekisteriin.

Työkalenterissani on tilaa toimeksiannoille elokuusta 2023 lähtien.

- ilmeikkäät hahmot
- dynaaminen sommitelma
- tarinat
- kevyt animointi
- graafinen suunnittelu (painotuotteet ja digitaaliset julkaisut)

Kuvituksiani on käytetty esimerkiksi osana organisaatioiden visuaalista ilmettä ja erilaisissa kampanjoissa.

Homepakolaiset ry, Hyvinvoinnin tilat -hanke, Into Kustannus Oy, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö ITLA, Laine Magazine, Lapsen maailma -lehti, Naturn (Karhumuovi Oy), Nemo (Kustannusosakeyhtiö Otava), NO NIIN Magazine, Syömishäiriöliitto ry – SYLI, Taito-lehti, Taitoliitto / Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry, Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (Tane), Terveyden ja hyvinvoinninlaitos – THL ja WSOY.