Löydä kuvittaja

Elina Johanna Ahonen

Hei! Olen Elina Johanna Ahonen, visuaalinen tarinankertoja eli tutummin kuvittaja ja graafinen suunnittelija Tampereelta. Kuvituksissani on yleensä ilmeikkäitä hahmoja, selkeä väripaletti ja leikkisä tyyli. Yhdistän kuviini mielelläni kevyttä animaatiota. Graafisessa suunnittelussa luotan yksinkertaisuuteen ja koen onnistuneeni tehtävässäni, kun monimutkainen viesti on saavutettavassa muodossa.

Rakastan <3 Piirtely <3 Kuvakirjat <3 Hahmosuunnittelu <3 Pastellivärit <3 Murretut sävyt <3 Metsäretket <3 Klassinen musiikki <3 Käsityöt <3 Loruttelu <3 Hassuttelu

Arvostan selkeitä aikatauluja ja yhdessä tehtyjä reiluja sopimuksia. Työskentelen suomeksi ja englanniksi. Suosittelen seuraamaan instagramissa uusimpia projektejani. Teen töitä toiminimellä Tmi Elina Johanna Ahonen (Y-tunnus 2444474-9) ja kuulun alv-rekisteriin.

Työkalenterissani on tilaa uusille toimeksiannoille.

Olen erityisen hyvä luomaan ilmeikkäitä ja helposti lähestyttäviä hahmoja sekä tekemään kevyitä animointeja. Kuvituksiani on käytetty esimerkiksi kampanjoissa ja osana organisaatioiden visuaalista ilmettä. Ne sopivat myös lastenkirjoihin ja -kulttuuriin. Kuvitusten lisäksi voin hoitaa projektin koko graafisen suunnittelun (painotuotteet ja digitaaliset julkaisut).

Homepakolaiset ry, Hyvinvoinnin tilat -hanke, Into Kustannus Oy, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö ITLA, Laine Magazine, Lapsen maailma -lehti, Naturn (Karhumuovi Oy), Nemo (Kustannusosakeyhtiö Otava), NO NIIN Magazine, Syömishäiriöliitto ry – SYLI, Taiteen edistämiskeskus – Taike, Taito-lehti, Taitoliitto / Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry, Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (Tane), Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), WSOY, Yleisradio – YLE