Moikka! Olen Anna Alanko, helsinkiläinen kuvittaja ja digitaalinen taiteilija. Työskentelen enimmäkseen 3D-kuvituksen ja animaation parissa. Teen iloisen kepeitä, tekstuuririkkaita, runsaita ja unenomaisia kuvituksia asiakkaille ympäri maailmaa. Rakastan erityisesti työskennellä projekteissa, joissa saan keskittyä vangitsemaan asiakkaan brändin tai tuotteen syvimmän olemuksen, oli aiheena sitten raaka-aineen maku, parfyymin tuoksu, materiaalin tuntu tai jokin abstrakti tunne. Olen aina kiinnostunut uusista projekteista ja minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse osoitteesta anna@annaalanko.com.

Teen 3D-kuvituksia ja animaatioita Blender 3D -ohjelmalla. Ennen kuvittajan uraani työskentelin muoti- ja tekstiilialalla, joten minulla on myös vahva ymmärrys ja kattavat tekniset taidot kuosisuunnittelussa. Olen tehnyt kuvituksia pakkauksiin, kirjoihin, lehtiin, julisteisiin ja levyn kansiin, animaatioita kampanjoihin, verkkolehtiin ja taideprojekteihin sekä kuoseja vaatteisiin ja tekstiileihin.

Häagen-Dazs, LOVE., Wide Eyed Editions, Hugo & Marie, General Pants, Helsinki Design Week, Kaiku, Harju 8, Finnair, Ympäristötiedon Foorumi, Grafia, A-lehdet, Psykologiliitto, PEAKES, NR Magazine, Suomen Käsityön Ystävät, Suomen käsityön museo, Né-net, Uniqlo, Isetan Mitsukoshi, Senshukai, Astra Magazine, Tiger of Sweden, Vimma, Svensson, Borås Tapeter