Löydä kuvittaja

Anni Pöyhtäri

Hei! Olen Anni Pöyhtäri, luontoa ja elämää rakastava kuvittaja ja graafinen suunnittelija kauniista Raaseporista. Pyrin työssäni toimimaan kestävän kehityksen ja muiden äärimmäisen tärkeiden luonto- ja ympäristöarvojen puolesta.

En pelkää työtä, olen viitseliäs ja teen aina kaikkeni viimeistellyn lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan puolesta. Töissäni pyrin toimivuuteen, tiedon visualisoinnin tarkkuuteen ja selkeyteen sekä kauneuteen. Pyrin löytämään yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman täydellisesti juuri hänen tarpeensa täyttävät ratkaisut – nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kuvitukset teen digitaalisesti. Olen yhteistyökykyinen, nopea, joustava ja ystävällinen. Osaan suomen lisäksi ruotsia, englantia ja saksaa sekä luen ja ymmärrän ranskaa.

Olen erikoistunut luonto- ja ympäristöaiheisiin. Toimin hyvin tiukoissa aikaraameissa, kestän hyvin painetta ja pystyn omaksumaan laajojakin kokonaisuuksia. Erityisesti pidän yhteistyöstä muiden kanssa. WSOY:n julkaisemiin Muumi Luonto -sarjan kirjoihin – Hemulin kasvio, Nuuskamuikkusen kalakirja, Pikku Myyn ötökkäkirja ja Muumimamman sienikirja – olen piirtänyt reilusti yli 1000 kuvitusta.

Asiakkaitani ovat mm. Suomen Luonto -lehti, #muutos-verkkolehti, Kotipuutarha, WSOY, Fiksuruoka / Foodello, Hoiva Mehiläinen, Mehiläinen Oy, Visit Raseborg, Raaseporin kaupunki, Natural Movement Oy, Eddie's Fish&Chips, Bob the Robot, Luckan Raseborg, Kirjakekkerit, Christine och Göran Schildts stiftelse rf, Raaseporin luonto ry ja Ekenäs Filmfest rf..

”Parhaiden asiantuntijoiden tuki ja Anni Pöyhtärin kuvitukset ovat olleet korvaamattomia. Työ on kannattanut: sarja on saanut kiitosta, ja kirjat ovat myyneet hyvin – jo yli 10 000 kappaletta. Näyttää siltä, että niiden suosio jatkaa kasvuaan.”

– Paula Halkola, kustantaja, WSOY (the Moomin Magazine, s. 22, Rights and Brands)

"Kuvitus on poikkeuksellisen taidokasta (kunnia Anni Pöyhtärille) ja oikeastaan kirjan ihan jokainen aukeama valloittaa jollain tavalla."

– @tummiasivuja

”Kaunista, leikkisää, laadukasta, oivaltavaa sekä tarkkaa jälkeä! Sen lisäksi käsittämättömän iloinen ja sujuva asiakaspalvelu. Eikä siinä kaikki: Friskon tulisielu Anni Pöyhtäri on muuten vaan tosi ihana tyyppi.”

– Martina Rosenqvist, markkinointikoordinaattori, Raaseporin kaupunki

"Vårens vackraste bok får mig att bli hemul"
"...Texterna illustreras av Anni Pöyhtäris otroligt vackra och skira växtteckningar.....”

– Recensionen om Hemulens herbarium (Förlaget, 2020) i Västra Nyland, 21.4.2020