Löydä kuvittaja

Camilla Englund

Hei, olen Camilla Englund, monipuolinen kuvittaja ja Planet Millan perustaja. Kuuntelen tarkkaan asiakkaan visiota ja teen sen perusteella valinnat kuvituksen tekniikasta ja käyttämistäni materiaaleista. Päätehtäväni on aina asiakkaan tyytyväisyys – kommunikaatio on kaikki kaikessa.

Prosessistani: Teen ensin erilaisia luonnoksia asiakkaan toiveiden perusteella. Yhteisen pohdinnan jälkeen alan työstää yhtä ideaa pidemmälle. Työskentelen mieluiten niin, että suunnitteluvaiheelle on tarpeeksi aikaa. Suosin sähköpostia yhteydenpitovälineenä.

Itse olen juuri nyt kiinnostunut metamorfisista kuvituksista, joissa ihmiset ja kasvit sulautuvat yhteen. Tykkään myös tehdä humoristisia ja ajatuksia herättäviä kuvituksia. Verkkokaupassani myyn sekä alkuperäisiä töitäni että printtejä ja tarroja. Käy ihmeessä tutustumassa!

Lisätietoa hinnoittelusta saat ottamalla minuun yhteyttä!

Minulla on erityinen kyky ymmärtää asiakkaan visio, ja saatan minkä tahansa idean visuaaliseen muotoon. Digitaalinen kuvitus ja vektorigrafiikka ovat erityisvahvuuksiani (ProCreate, Affinity Designer, Illustrator). Teen räätälöityjä ”tarroja” someen. Työskentelen myös mielelläni musteella, guassilla ja akryyliväreillä. Opettelen intohimoisesti uusia tekniikoita!

Satumetsä, Clara et Pascale, Metsähallitus, Vaasanseudun areenat, Mustasaaren kunta, Vasabladet, Bragen ulkoilmamuseo, No per di Tempo

"Camilla on kuvittanut useita suosikkijulisteitamme sekä 'maustanut' ja keventänyt byrokraattisia asiakirjoja selventävillä kuvilla. Olemme kiitollisia siitä, miten avoimesti hän on suhtautunut toiveisiimme ja iloisia hänen kekseliäisistä ehdotuksistaan. Arvostamme sitä, kuinka hän mukauttaa tyyliään kulloiseenkin tehtävään sopivaksi. Häneltä onnistuu niin mielikuvitukselliset hahmot kuin tietoa selventävät infograafit."

– Annica Reini, kulttuurisihteeri, Mustasaaren kunta