Hei! Olen Emma Hagman, kuvittaja ja kuosisuunnittelija monien vuosien kansainvälisellä kokemuksella. Luon kuvituksia, kuoseja ja printtejä kodin tekstiileille, tapeteille, paperitavaralle, astiastoille, vaatetukselle ym. Aloitan työt aina piirtämällä tai maalaamalla käsin ja jatkotyöstän ne tietokoneella. Tyylini on modernin skandinaavinen. Teen usein suurikokoisia kuosia.

Koulutukseltani olen tekstiilisuunnittelun maisteri designkorkeakoulusta École Supérieure des Arts Appliqués Duperré (Pariisi). Olen suunnitellut kuoseja ja kuvittanut tuotteita vuodesta 2010 lähtien lukuisille yrityksille, museoille, sairaaloille, yliopistoille ym. ympäri maailman, sekä osallistunut moniin näyttelyihin ja messuihin.

Asun nykyään Turun seudun rannikon pikkukylässä, missä minulla on kotityöhuone. Minua ympyröi oma puutarhani lisäksi peltoja, metsiä sekä upea saaristo, mistä ammennan paljon inspiraatiota. Luonto on iso osa suunnitteluani.

Työkieleni ovat suomi, ruotsi, englanti ja ranska.

Minulla on pitkä kokemus kuosisuunnittelusta ja luon siten luotettavan toimivia kuoseja, ilman teknisiä yllätysongelmia.
Olen tehnyt monta projektia niin, että olen hoitanut koko prosessin suunnittelusta (itse) valmiiseen tuotteeseen (suomalaiset valmistajat). Asiakkaalle tämä on helppo ja tehokas tapa toimia.

IKEA, Eurokangas, Finlayson, Nanso, Kansallismuseo, Taito Shop, Helsingin yliopisto, Luhta, Stockmann, Sakupe, Spira of Sweden, Familon, Muurla, Arvidssons textil, Hemtex, Kela, Sairaala Nova, Francoise Saget, Senshukai, Nishikawa, Izawa