Löydä kuvittaja

Harri Tarkka

Hei! Olen Harri Tarkka, kuvittaja sekä digitaalisten ja muiden medioiden osaaja. Olen erikoistunut strategia ja proseesikuvituksiin. Fantasiaolennot ja -hahmot (myös ihmiset) kiinnostavat minua, koska olen piirtänyt koko ikäni. Vaikka olen valmistunut arkkitehdiksi, olen päättänyt olla ennemmin kuvittaja.

Olen monenlaisista asioista kiinnostunut. Tässä ammatissa olen päässyt tutustumaan ja tapaamaan paljon erilaisia ihmisiä eri organisaatioissa, niin isoissa kuin pienissä – osa työn suolaa. Vapaa-ajallani sukellan, muokkaan moottoripyöriä, luen (historia, scifi, dekkarit) ja pelaan uppopalloa joukkueessa.

Kuuntelen tarkkaan ymmärtääkseni ne arvot, mitä asiakas ajaa takaa ja miksi. Annan tyylini ja keinoni asiakkaan käyttöön. Teen ehdotuksia tarpeen mukaan. Toivon dialogia, koska sen avulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Printtikauppani Etsyssä löytyy ylläolevasta linkistä.

Työkalut, joita käytän ovat iPad (Procreate), Wacom (Photoshop) ja perinteiset lyijykynästä pensseleihin. Vektoroidut työt onnistuvat myös. Pysyn aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa ja laskutan yritykseni kautta. Olen tällä hetkellä käytettävissä uusiin projekteihin. Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti.

WSOY, MeNaiset, Tekniikka ja talous, Seura, Otava, Sanoma Pro, Toad Kings, MicoMedia, Motiva, Ozo, YIT, Aac, Kirkniemi Mills, Nokia, Neste/Fortum, CreaFilmi Oy, YTV, Mainostoimisto Contra Oy, Sek & Grey, Cap Gemini, Ernst & Young, Sanoma Magazines/Custom Publishing, Akumiitti, Orange, T-mobile, Mainostoimisto Konsepti Oy, Kreab Oy, Muutostaito Oy, LM&, Helsingin kaupungin museo, Kehitysvammaliitto…