Hei! Olen Iida Kiela, alkujaan raumalainen ja sittemmin espanjalaistunut kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Rakastan fiktiivistä kirjallisuutta, lauta- ja videopelejä ja onnekseni olen saanut työskennellä kaikkien näiden parissa! Sarjakuvien saralla olen voittanut kansallisia kilpailuja, ja sarjakuvaprojekteja onkin aina tullut pyöriteltyä muiden töiden ohella, välillä asiakkaille ja välillä omasta halusta.

Sopeudun projektiin kuin projektiin ja olen tottunut työskentelemään niin yksin kuin osana isompaakin tiimiä. Työkieleni ovat suomi, englanti ja espanja. Olen valmistunut Malagan yliopistosta taiteen kandidaatiksi ja ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä projekteissa. Työskentely kanssani on joustavaa; asiakkaan toiveiden mukaisesti voin olla tämän näkemyksen toteuttajana tai ottaa suuremman vastuun projektin luomisprosessista.

Eniten tietotaitoa minulta löytyy pelialalle suunnattujen projektien tekemisestä, oli kyseessä sitten kehittelyprosessin konseptitaide tai jo valmiin pelin markkinointimateriaali. Kuvitukseni sopivat kuitenkin myös kirjoihin ja lauta- tai korttipeleihin, ja voin tarjota asiakkaalle useampaa eri tyyliä projektista riippuen. Työskentelen digitaalisesti, useimmiten Photoshop- ja Procreate-ohjelmilla.

Peliala: Vela Games, Systemic Reaction (Avalanche Studios Group), Jagex. Näille ja lukuisille muille yrityksille olen tehnyt kuvituksia irlantilaisen RAID-studion kautta.

Kirjat: Victor Peralta (kirjailija), GAIA (oppimateriaalikuvitukset).