Löydä kuvittaja

Janni Mäkinen

Heips! Olen kuvittaja Janni Mäkinen. Olen usein epäsovinnainen ja höpsö, mutta myös vakava, kun puhutaan minulle tärkeistä asioista.

Taiteilen kuvituksia Turussa ja säästän pakukotia varten. Kuvituksia teen digitaalisesti melkein mihin tahansa, aina arvot edellä. Lähden herkästi mukaan myös projekteihin, joissa ruudun tilalla on pensseli, saha tai vaikka kuumaliimapyssy.

Kaikkein eniten innostun, kun yhteistyökumppani/kuvituksen tilaaja on itsekin innoissaan projektistaan. Silloin teemme yhdessä kuvitusta, jolla on merkitystä sulle ja mulle!

Vahvimmillani olen, kun kuvituksista saavat paistaa värit, mielikuvitus, huumori ja rentous. Lempiaiheitani kuvittaa ovat erityisesti ihmiset, luonto sekä pienet yksityiskohdat ja esineet.

Lastenkuvituksiin minulla on erityinen palo, olenhan alkuperäiseltä ammatiltani lastenohjaaja!

Kielinuppu, Unga Teatern Espoo, K-Supermarket Föri, TPS, K-Supermarket Piikkiö, Taikanorppa

"Tuotimme yhteistyössä paikallisen panimon kanssa kaupallemme oman oluen, johon halusimme persoonallisen ja meidän näköisemme etikettikuvituksen. Pyysimme tähän projektiin hyvin lyhyellä varoitusajalla mukaan Jannin, joka suunnitteli oluelle erinomaisesti onnistuneen ja persoonallisen ilmeen. Pullon ulkoasu on saanut valtavan määrän ihastelua niin panimon puolelta kuin asiakkailtammekin. Varasimmekin Jannin jo etukäteen suunnittelemaan myös ensi vuoden etiketin."

– Amanda Isotupa, K-Supermarket Föri

"Janni toteutti yritykseni Unij Iltarutiinit-taulun kuvituksen. Jannin kanssa ideoiminen oli luontevaa. Työn luonnosvaiheessa kuunteleva kohtaaminen rauhoitti sekavaa mieltäni ja Janni sai kiinni visioistani. Työnjälki oli priimaa, kuvissa tunne heräsi eloon ja pakahduin valmiin työn saatuani. Valmis tuotos oli enemmän mitä osasin odottaa! Jannin työtahti oli myös nopeaa ja yhteistyömme jatkuu varmastI! Suosittelen lämpimästi."

– Jenna Kodisoja, Unij