Löydä kuvittaja

Jenna Nelson

Hei! Olen Jenna Nelson, kansainvälinen kuosisuunnittelija vuosien kokemuksella. Nautin luontoaiheisten, yksityiskohtaisten maailmojen luomisesta usein värikkäissä kuoseissani. Olen tehnyt töitä tekstiilisuunnittelijana mm. Vallila Interiorilla sekä amerikkalaisessa Williams-Sonoma Inc:ssä. Nykyisin suunnittelen kuoseja brändini Luova Flow:n alla ja olen tehnyt yhteistyötä yritysten, kuten Young Finnish Design, Annala Oy, Yiume ja Rovaniemen Kangas ja Sisustus Ky kanssa. Taianomaisten maailmojen luominen eri kuvitus-, sisustus- ja vaatetustarpeisiin onnistuu minulta ja olenkin tottunut toteuttamaan suunnittelutoimeksiannot ideoinnista digitaaliseen editointiin ja tuotantovalmiiden tiedostojen luomiseen saakka. Olen positiivinen, avoin ja palvelualtis tyyppi, ja toimin hyvin myös paineen alla. Olen aina kiinnostunut kehittämään metodejan eteenpäin. Asuin 3 vuotta Yhdysvalloissa, joten englanniksi kommunikointi sujuu kuin vettä vain.

Erityisosaamiseni on kuosisuunnittelun alueella. Saumattomien raporttien luominen mielenkiintoisella flow:lla ja sykähdyttävällä tunnelmalla on sydäntä lähellä. Monipuolinen taustani takaa sen, että olen joustava ja hyvä sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Tasapainoisten ja rikkaiden kuosien luomistyö on suhteellisen jouhevaa yli viiden vuoden kokemuksen jälkeen.

Yiume, Annala Oy, Williams-Sonoma Inc (Pottery Barn Teen), Rovaniemen Kangas ja Sisustus Ky, Unelmankin Oy, Vallila Interior

Katso lisää kuvituksia näistä kategorioista