Löydä kuvittaja

Jutta Kivilompolo

Hei! Olen Jutta Kivilompolo ja toimin freelancer-kuvittajana ja visuaalisena suunnittelijana Helsingistä käsin. Minulla on usean vuoden kokemus sekä printistä että digitaalisesta mediasta. Teen projektit aina ensimmäisestä luonnoksesta painovalmiiseen tai digitaaliseen tuotteeseen asti. Asiakkaani ovat luonnehtineet minua varmaksi ja joustavaksi tekijäksi. Teen työni valmiiksi aina luotettavasti määräaikaan mennessä. Olen työskennellyt isojen ja pienten yritysten parissa Euroopassa ja USA:ssa, laskutus onnistuu siis myös ulkomaille tarvittaessa. Minimipalkkioni projektista on 500 € (+alv). Yksityiskohdista voidaan sopia yhdessä.

Teen myös seinämaalauksia yksityishenkilöille ja yrityksille tiloihin ja tapahtumiin. Printissä teen kuvituksia ja taittoa mm. kirjojen ja lehtien parissa. Digitaalisessa ympäristössä olen erikoistunut animointiin, mobiilisovelluksiin ja blogikuvituksiin.

Karisto, Sanoma oy, Into Kustannus, Psykologiliitto, Lahden kaupunginteatteri, Suomen tiedekeskukset ry, Reaktor, Hiv-tukikeskus, Kavi, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Fab.com, Kide Science