Löydä kuvittaja

Kaisa Salmiosalo

Hei! Olen Kaisa Salmiosalo, Kaarinan Kuusistossa asuva kuvittaja. Voit tuntea kuvitukseni myös nimellä Bedaprint. Beda-nimi tulee isoisäni äidiltä. Minusta Beda on maailman kaunein nimi!

Kuvitustyylini on selkeän esittävä ja kuvani tunnistaa lempeän hempeistä murretuista sävyistä. Ripaus mustaa antaa kuitenkin potkua! Kuvituksissani esiintyy tunnistettavia kukkia ja lintuja, mutta rakastan myös mielikuvitusmaailmaa, joka antaa katsojalle enemmän tulkinnan vapautta.

Asun saaressa, joten ei liene yllätys, että minua inspiroi luonto: niin pienet, ruohonjuuritason ötökät kuin meren isot aallot. Linnut ja muut eläimet saavat aina hymyn huulilleni. Kaupungissa nautin ihmisten katselemisesta, ja poimin sieltä esimerkiksi väriyhdistelmiä töihini.

Kalenterissani on tilaa uusillekin asiakkaille. Työkieleni on suomi.

Kuvitan kortteja Suomen Korttipisteelle sekä omaan mallistooni nimellä Bedaprint, käy kurkkaamassa verkkokauppani tarjonta!

Innostun asioista helposti ja uppoudun työhöni täysillä. Asiakas on minulle tärkein ja olen saanut kehuja asiakassuhteen helppoudesta ja toimivuudesta. Teen kuvitukset pääsääntöisesti digitaalisesti. Olen suunnitellut satoja postikortteja ja tunnen alan hyvin. Toinen erityisosaamiseni on kirjontamalleissa, joita olen suunnitellut niin omaan mallistoon kuin muillekin.

Naantalin kaupunki, Nutricia, Suomen Korttipiste (ent. Karto), Taito-lehti, Häät-lehti