Löydä kuvittaja

Kirsi Tapani

Moi! Olen Kirsi Tapani, nousiaislainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Olen valmistunut medianomiksi Turun AMK:sta vuonna 2000, työskennellyt mainostoimistossa 9 vuotta ja omalla toiminimellä vuodesta 2008. Olen avoin kaikille kuvitustyötilauksille, pidän annetuista aikatauluista kiinni ja kunnioitan asiakkaan visuaalisia toiveita, jotta lopputuloksesta saadaan toivotunlainen. Vauhdikkaimmillani olen ihmis- ja eläinhahmoja piirtäessä ja nautin suunnattomasti lapsille ja lapsenmielisille suunnattujen projektien toteuttamisesta. Huumori on luottotyökaverini ja seuraan mielelläni tätä tavallisen rikasta elämänmenoamme pilke silmäkulmassa.

Osaan kuunnella asiakkaan toiveita ja parhaimmat kuvitukset syntyvätkin yhdessä työn tilaajan kanssa ideoiden. Uskallan tarjota omia visuaalisia ajatuksiani, jotka tukevat lopputulosta ja olen avoin kokeilemaan eri toteutustyylejä. Olen vahvimmillani, kun saan piirtää ihmis- ja eläinhahmoja.

Aivoliitto, LiikU, Liikunnan aluejärjestöt, Maskun kunta, Mynämäen kunta, Naantalin kaupunki, Nousiaisten kunta, Nousiaisten seurakunta, Nutturlan makasiiniteatteri, Raision kaupunki, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä sekä paikalliset yritykset ja yhdistykset