Löydä kuvittaja

Leena Kisonen

Moi! Olen Leena Kisonen, Lontoossa asuva suomalainen kuvittaja. Olen erikoistunut skandinaaviseen kuvitustyyliin, joka sopii erityisesti tuote-, pakkaus- ja brändikuvituksiin.

Tyylini on positiivinen, rohkea ja leikkisä. Erityisesti värit ja niiden poikkeavat yhdistelmät ovat tärkeä osa työskentelyäni. Kuvitukseni syntyvät yhdistelemällä paperista leikattuja elementtejä digitaaliseen jälkeen. Töissäni on aina jotain käsintehtyä, vaikka lopputulos onkin useimmiten digitaalinen. Haluan tarjota kuvituksillani asiakkaille erottuvuutta ja hyvää energiaa.

Teen töitä kansainvälisesti asiakkailleni Suomessa, Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa. Työkieleni ovat suomi ja englanti. Olen muun muassa suunnitellut kuvituksia MyToys-lastenbrändille ja luonut visuaalisen ilmeen Lilkille, kasvipohjaiselle maidolle.

Töitäni ovat palkinneet esimerkiksi 3 x 3 Mag, Applied Arts Awards ja Folio Awards.

Kuulen mielelläni uusista yhteistyöideoista - ota yhteyttä jos tyylini tuntuu sopivalta projektiisi!

Olen erityisen hyvä pakkaus-, tuote- ja brändikuvituksessa. Työskentelen yhdistelemällä käsintehtyä paperileikkausjälkeä digitaalisiin vektoreihin. Lopulliset kuvitukseni ovat digitaalisia ja niitä voi helposti soveltaa erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Google, Snapchat, Facebook, Lilk, Posti, Refinery29, Finnair, MyToys, Atlassian, Isetan Mitsukoshi, Intercom, Helsinki Design Week, Unilever, Kubo Agency, Putinki