Löydä kuvittaja

Meeri Hentilä

Hei, olen Meeri Hentilä, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Teen pelkistettyjä tussitöitä ja akvarelleja, joille on tunnusomaista on luonnosmainen viiva ja rento siveltimenjälki. Osan kuvituksista koostan Photoshopilla kollaaseiksi.

Inspiroidun arkipäivän havainnoista, kohtaamistani ihmisistä ja luonnosta. Harrastan taiteentekemistä myös työni ulkopuolella, mikä laajentaa osaamistani. Aamuruuhkassa tai kahvilassa tekemäni visuaalinen huomio saattaa päätyä luonnoskirjaani ja usein jaan havaintojani Instagram-tililläni, käyhän katsomassa! Pyrin välittämään kuvituksillani lämmintä huumoria, arvostusta erilaisuutta kohtaan sekä hetkiä, joihin tiivistyy jokin oivallus tai tunne.

Minulle on tärkeää tehdä työtä asiakasta kuunnellen ja pitää kiinni aikatauluista. Työkieleni ovat suomi ja englanti. Nettisivuiltani näkee osaamistani laajemmin, tervetuloa katsomaan. Minulla on nyt tilaa kalenterissa, ole yhteydessä ja voidaan aloittaa yhteistyö heti!

Olen erityisen taitava kuvittamaan kirjoja, artikkeleita ja nettisivuja ja kirjakuvitukseni ovatkin saaneet erinomaisia arvosteluja. Minulta tilataan paljon muotokuvia. Teen myös logoja, yritysilmeitä ja websivustoja WordPressillä sekä taittoja kuvitusprojektien yhteydessä.

Kirjoitan sujuvasti ja tuotan tekstejä esim. yritysten verkkosivuille.

Karisto, Iso Numero, Fisplay, Srk, Verson Puoti, Kaleva, Hatfuls, Oulun kaupunki, Tampereen yliopisto, Lapin yliopisto, Karhu Coaching, Drop accessories

"Meeri Hentilän oivaltavat ja kauniit kuvitukset ovat antaneet hankkeellemme sellaista näkyvyyttä, jota useimmilla tutkimushankkeilla ei ole. Kuvituksia on kommentoitu ja ihailtu jokaisessa esityksessä ja seminaarissa, jossa ne ovat olleet esillä. Monet ovat todenneet, että useamminkin voisi käyttää hankkeeseen varattuja rahoja tutkimuksen visualisointiin."
- Matleena Ylikoski, väitöskirjatutkija, Comet-tutkimusryhmä, Tampereen yliopisto