Löydä kuvittaja

Miila Westin

Hei! Olen Miila Westin, helsinkiläinen kuvittaja, sarjakuvapiirtäjä ja muraalitaiteilija.

Kuvitukseni ovat satumaisia kurkistuksia toisiin maailmoihin. Minut tunnistetaan erityisesti ilmeikkäistä hahmoista sekä runsaista luontoelementeistä. Olen kiinnostunut mielikuvituksesta ja psyykestä sekä eläimistä ja muista luontoteemoista. Työskentelen pääasiassa digitaalisesti ja käytän paljon värejä ja pehmeitä muotoja. Tyylini on eloisa, yksityiskohtainen, leikkisä ja tunnistettava.

Suhtaudun kuvitusprojekteihin työnä, jossa teen asiakkaan kanssa yhteistyötä. Olen saanut kiitosta nopeasta kommunikaatiosta ja runsaista ideoista. Olen työskennellyt aiemmin graafikkona mainos- ja viestintätoimistoissa, joten ymmärrän miten tärkeää on hoitaa projektit sovitusti ja aikataulussa. Suurin osa uusista projekteistani tuleekin suositusten kautta.

Työkieliäni ovat suomi ja englanti. Käytän englantia päivittäisessä arjessani.
Laskutan työt yritykseni kautta.

Minulta tilataan paljon mielikuvituksellisia ja jännittäviä hahmoja, ja viime aikoina olen kuvittanut mm. kouluikäisille suunnattuja projekteja. Tyylilleni ominaista on ihmisten ja olentojen ilmeikkyys sekä yksityiskohtien runsaus.

Pohdin mielelläni konsepteja, tarinallisuutta ja isoja kokonaisuuksia.

IBM, Koneen säätiö, Tammi, S&S, Ympäristöministeriö, Luonnonvarakeskus, Mall of Tripla, Green Star Hotels, Suomen Instituutit, Teknologiakiinteistöt, Flow Festival, Ihmisoikeuskeskus, Audiovisuaalinen instituutti, Dream Circus, Lastenkirjainstituutti, Helsingin kaupunki, Grafia, Target Editorial UK, sekä monia muita viimeisen yli 10 vuoden ajalta.