Löydä kuvittaja

Nalle Mielonen

Moi! Olen Nalle Mielonen, Helsingissä asuva eteläkarjalainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Suunnittelijana minua kiinnostaa erityisesti tarinallisuus ja kaikenlaisen monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden huomioon ottavat aiheet.

Tyylistäni on moneksi, mutta personallisuudesta en koskaan haluaisi tinkiä. Voin hypätä projektiin toteuttamaan jo pitkälle valmiiksi suunniteltua ideaa, mutta aivan erityisen mielelläni olen mukana heti alkuideoinnista lähtien.

Työskentelytapoihini kuuluvat nopea kommunikaatio ja luotettava, mutta rento meininki. Hinnoittelen työt projektikohtaisesti ja avaan aina hintaan vaikuttavat / sen sisältämät osat tarkemmin tilauskohtaisessa tarjouksessa. Pyrin yleensä järjestelemään työni siten, että pystyn tarvittaessa ottamaan vastaan myös nopean aikataulun projekteja.

Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti.
Laajempi portfolio löytyy verkkosivuiltani sekä instagramista. Käy tsekkaamassa ja ota yhteyttä!

Erityisosaamiseni keskittyy digitaalisten piirroskuvitusten ympärille. Digitaalinen työympäristö tekee työstä ketterää ja nopeuttaa projektin etenemistä aina alkuideoinnista lopullisen työn toimittamiseen saakka. Julisteet, lehti- ja kansikuvitukset, etiketit, konseptikuvitukset, logot ja monenlainen muukin suunnittelu hoituu asiakkaan toiveita kuunnellen.

Sakara Records, Makea Coffee, HOK-elanto, Promakers, Panimoyhtiö Tuju, Backstage Rock shop, Time Films, Calico & co. , Whatevergroup, Wacky Tie Films, BUFO, Sons of Lumière, Aamu Film Company, Fossi Films, H. P. Lovecraft – Historiallinen seura ry