Hei! Olen Natali Kit, Suomessa asuva kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Teen projekteja nopeasti ja tehokkaasti ja autan kaikenkokoisia yrityksiä mainos- ja markkinointikampanjoissa. Luon mm. kuvituksia, kuoseja, visuaalisia identiteettejä, infografiikkaa, animoitua grafiikkaa, sosiaalisen median asseteja, PR-materiaaleja digistä printiin, esitteitä jne. Työskentelen näppärästi, joten kollegani antoivat minulle lempinimen Työn sankari. Olen ihmisläheinen graafikko ja kuvittaja ja kanssani on aina mukava työskennellä.

Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Päivittäisessä työssäni käytän jatkuvasti ohjelmia, kuten: Procreate, Photoshop, Illustrator, Dimension, After Effects, InDesign, Cinema 4D, Power Point, Corel Draw, Canva, Figma, Premier etc.

Suuri projekti alkaa ensimmäisestä askeleesta. Kirjoita minulle ja aloitetaan!

Olen saanut klassisen taidekoulutuksen ja hallitsen hyvin akateemisen piirtämisen tekniikan, väriopin, perspektiivin ja muut taiteen teoriat. Tykkään yhdistää niitä uusimpiin trendeihin ja teknologioihin, kuten 3D:hen. Taiteellinen tuotantoni kattaa laajan kirjon, mukaan lukien kasvien, eläinten, ihmisten ja arkkitehtuurin kuvaamisen, kuvioinnin ja pakkaussuunnittelun.

Olen ylpeä saadessani työskennellä monien arvostettujen asiakkaiden kanssa, kuten Reima, Putinki, Häät-lehti jne. Asiakaspalautteessa on korostunut erityisesti luovuus ja ammattitaitoni.

Tässä muutama lainaus:

"Natalilla on erinomaiset taidot digitaalisessa markkinoinnissa, ja hänellä on suuri intohimo brändimarkkinoinnin kehittämiseen yleisesti. Hän sopeutui tiimiimme välittömästi ja on aina esittänyt uusia, tuoreita ideoita. Hän on innokas ottamaan vastuuta uusista tehtävistä ja oppimaan uusia taitoja, osoittaen samalla suurta 'sisua' viedäkseen projektinsa täydellisyyteen. Voin lämpimästi suositella häntä mille tahansa yritykselle, jonka markkinointitiimi kaipaa sitoutunutta ja monipuolista jäsentä."
– Riikamaria Paakkunainen, viestintäpäällikkö, Reima

"Minulla on ollut etuoikeus työskennellä Natalin kanssa Reiman maailmanlaajuisessa markkinointitiimissä, ja olen oppinut, että Natali on monipuolinen luova henkilö, joka on aina innokas oppimaan lisää ja kehittämään taitojaan – mikä on erittäin tärkeää hektisessä työelämässä ja tiimin jäsenten arvostamaa. Natali on täynnä ideoita ja aina valmis toteuttamaan ne!"
– Jaana Salo, globaali markkinointipäällikkö, Reima