Löydä kuvittaja

Nora Surojegin

Hei! Olen Nora Surojegin ja teen kuvituksia lastenkirjoihin, kirjankansiin, lehtiin, oppikirjoihin, sisustukseen ja yrityksille. Tunnelmointi ja hulvattomuus näkyy töissäni. Teen kampanjoita, tuotesuunnittelua, sarjakuvia, seinäprinttejä, teippauksia – mitä vain. Hallitsen digitaalisen maalauksen, mustavalkotyöt ja perinteiset mediat.

Kirjoitan myös lastenkirjoja! Työskentely kanssani on sujuvaa ja joustavaa, ja kommunikointi pelaa. Tehdään yhdessä huippujuttuja!

Kyky nähdä olennaiset (ja kiinnostavat epäolennaiset) asiat tarinoista ja luoda visuaalisesti kiehtovia maailmoja ja moniulotteisia hahmoja. Luonto, satumaiset hahmot sekä tunnetilojen ilmaisu on ominta osaamisaluettani. Minulla on yli 15 vuoden kokemus kirjojen tekemisestä, tekstin tuottamisesta ja kuvituksesta aina taiton viimeistelyyn. Kuvissani on usein huumoria ja lämminhenkistä leikkisyyttä.

Mm. Otava, Karisto, Tammi, Minerva Kustannus, Kumma-kustannus, F-Kustannus, Tarina ja Kosketus Oy, Edukustannus, Tampereen kaupunki, B Wahlströms, Project-TOP Solutions Oy, Fixcel Group Oy, AW2-architects, Markkinointitoimisto Agency Source & Kitchen, DNA, SOS-Lapsikylä, Parker Hannifin Oy, Fukuinkan Shoten Publishing, Floris Books, yhdistyksiä ja yksityisiä tahoja.